Angolul gyerekeknek

Saját készítésű Jingle Bell

Egy nagyon egyszerű, mégis nagyszerű karácsonyi hangszert hoztam ma nektek amit Ti is könnyűszerrel elkészíthettek a gyerkőcök segítségével!

A zsenília drótot és a csengettyűket a Pepco-ban vásároltam de a hobbi kreatív boltokban is egészen biztosan lehet kapni ezeket az “alkatrészeket”.

Azért, hogy legyen egy kis kihívás is a feladatban, az instrukciókat angolul találjátok meg a képek alatt. 🙂

Step1

You will need:

1 pipe cleaner
3-6 bells

Step 2

Lace the bells on the pipe cleaner.

Step 3

Twist the ends of the pipe cleaner onto the “body of the jingle bell” by creating a circle.

Step 4

Well done! You made your own jingle bell!

Kezdődhet az ének és zene! A csengettyűket foghatjuk a kezünkben vagy rátekerhetjük a gyerkőcök csuklójára, bokájára is.

Aki igazi karácsonyi “dolby surround” hatást szeretne elérni, készítsen minden végtagra 1-1 hangszert 😉

A karácsonyi dalokat itt találjátok oldalt 🙂

Az Idea-box oldalán még sok más, otthon is elkészíthető karácsonyi ötletet találtok – a STEAM Advent Calendar csomagban 🙂

Kellemes készülődést!

Zsuzsa from the Idea-box

tovább

Békési-Szabó Zsuzsanna

Több mint 15 éve foglalkozok gyerekekkel. A 2009-ben elvégeztem a Kindermusik Educator képzést is, így kishazánkban én lettem az első KM oktató. Az ideabox pedig a népszerű STEAM alapokra épül és célom, hogy az angol nyelv játékos elsajátítását is lehetővé tegye. Az Idea-box digitális tartalmakból és fizikai csomagokból/ dobozokból áll. Sok játékot, kísérletet, fejlesztő feladatot és dalokat, mondókákat is belepakolok egy-egy ilyen "pack"-be - mindezt angolul. Az évek során éltem-dolgoztam Angliában (London) és Spanyolországban is (Barcelona) is. A külföldi iskolákon kívül Budapesten több nemzetközi intézményben is tanítottam, például: British International School of Budapest, Happy Kids International Kindergarten, Kids Kiosk International Kindergarten & Music House ILCD.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb