Business English

Fischer Mónika

Fischer Mónika

Angol középiskolai nyelvtanár, nyelvész, fordító, tolmács, coach. Az angol a szenvedélyem, a hobbim, a hivatásom, a harmadik nyelvem. A nyelvtanulás helyett inkább nyelvelsajátításra ösztönzöm a diákjaimat, és a nyelvtanulási módszerek sokaságából segítek nekik kiválasztani azt, ami számukra a legnagyobb örömöt okozza.

Business English órákat intézményes és egyéni keretek között már lassan másfél évtizede tartok, 2009. óta pedig gazdasági és társadalomtudományi szakfordítóként és lektorként dolgozom. Mivel szabadúszó vállalkozó vagyok, érdekel a vállalkozásfejlesztés komplex világa is.

Az angolul gyorsan olvasóinak gazdasági szókincsét igyekszem bővíteni, alkalmankénti kitekintéssel a kultúraközi tárgyalástechnikára, prezentációs készségre, valamint a csapatépítés és cégvezetés területére. Az utóbbiak állnak ugyanis a Business Coaching praxisom középpontjában, mivel jelentőségük mellett egyre nagyobb kihívást jelentenek a modern vállalati kultúrában.

Móni cikkei az Angolul gyorsan oldalán

Móni Facebook oldala

Angolul gyerekeknek

<strong>Békési-Szabó Zsuzsanna</strong>

Békési-Szabó Zsuzsanna

Több mint 15 éve foglalkozok gyerekekkel. A 2009-es év nagy változást hozott az életemben, elvégeztem a Kindermusik Educator kurzust így kishazánkban én lettem az első KM oktató. Kisfiam 4 hetes kora óta vesz részt Kindermusik foglalkozáson, amely egy igazán különleges zenefoglalkozás! 🙂
Az ideabox pedig egy saját fejlesztésű foglalkoztató csomag. Olyan kis dobozkák, amelyekbe sok-sok mókás játékot, fejlesztő feladatot csomagolok, amivel játszva tanulhatnak a gyerekek angolul.
Az évek során éltem-dolgoztam Angliában (London) is. Budapesten több nemzetközi intézményben is dolgoztam, például: British International School of Budapest, Happy Kids International Kindergarten, Kids Kiosk International Kindergarten.

Zsuzsi cikkei az Angolul gyorsan oldalán

Zsuzsi facebook oldalai: Ideabox * Kindermusik